<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7548722682910230031\x26blogName\x3dWhite+Daisy+\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://niniewhitedaisy.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://niniewhitedaisy.blogspot.com/\x26vt\x3d-7814846023261771208', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>



Tears Day
Tuesday, 2 September 2014, 07:16 - Permalink | 0 Blossom[s]


its a tears day ! haha entah kenapa 1 sept aku raikan dengan air mata. its a lot. ceritanya pada 'awal pagi' 1 Sept 12:00 am and above aku cam biasa lah buat rutin harian layan realiti tv show 'Roommate' secara online dekat KShowOnline , layan movie Personal Taste. recycle balik tengok drama series lama yg berkepuk dalam lappy ni. biasalah org xde laif cam aku ni yang bosan hari2 kat rumah. hehe hadappp je lah lappy ni. lappy ure my bestie :'3

aku tengok roommate episod 17 ttg hari MMA Fighter Championship Song Ga Yeon. whole episod special untuk Ga Yeon shj. memang banyak tacing moments betul la. editor dia pakar betul buat aku melalak sampai merah2 muka. haha tah pape. x cukup cerita si Ga Yeon, aku tengok Personal Taste pun boleh tahan sedihnya episod2 last dia. walaupun dah tengok dulu tapi tetap sedih jugak kali kedua.

punya feeling last2 masa nak bersiap tido aku tengok tisu bersepah2. haha xD kutip dan buang. maka habis semua episod roommate yang di upload kat kshowonline tu aku tengok. tunggu next episod pulak. Personal Taste pun dah habis semua aku tengok. dua2 genap habis 1 sept. jadi drama seterusnya yg akan melayan aku ialah 'Take Care of the Young Lady'. ini pun stok2 dalam lappy jugak. recycle tengok balik.

harini aku download cerita The Heirs sebab rindu nak tengok balik. haih sedihnya. get a laif lah wey! keje ngadap lappy je tak #YOLO ah. --'



NEWER POSTOLDER POST